Fiscaliteit

Fiscalisten waarop je kan rekenen

Je kent ze wel … de lange lijst van verplichtingen waaraan je als onderneming moet voldoen. Wij nemen de administratie graag van je over, zodat jij je met een gerust gemoed echt kan focussen op wat je graag doet: ondernemen.

Van btw-aangiftes over successieplanning tot begeleiding bij fiscale controles … Ons ervaren en multidisciplinair team staat garant voor een stipte en degelijke aanpak van elk vraagstuk. We gaan telkens op zoek naar de beste oplossingen om de fiscale positie van jouw onderneming op een correcte manier te optimaliseren.

Je kan op ons rekenen voor:

  • alle courante aangiftes (btw, personenbelasting, BNI, vennootschapsbelasting, rechtspersonenbelasting, …);
  • loonoptimalisatie;
  • fiscale optimalisatie (btw, directe belastingen, successie- en registratierechten);
  • fiscale controles;
  • vastgoedfiscaliteit …

Brede en diepgaande kennis

Door de complementariteit van ons team beschikken we over een brede en diepgaande kennis van de actuele fiscaliteit. Voor complexere zaken kunnen we vertrouwen op een uitgebreid netwerk van externe adviseurs waarmee we nauw samenwerken.

Onderbouwd advies

Fiscaliteit dekt echter maar enkele puzzelstukjes in het grotere plaatje van het hedendaagse ondernemerschap. Wanneer we naast het fiscale luik ook jouw boekhouding bijhouden, kunnen we je onderbouwd advies geven om je bedrijfsvoering naar een niveau te brengen waar jij je goed bij voelt.

Fiscale optimalisatie

Wil je graag een verkennend gesprek over fiscale optimalisatie voor jouw onderneming?