About

Persoonlijke gids doorheen facts & figures

Jouw boekhouding en fiscaliteit van A tot Z bijhouden en verzorgen, is voor ons een evidentie. Onze echte meer-waarde zit hem vooral in ons persoonlijk partnership dat we met al onze klanten aangaan. Proactief werken en met je meedenken over nieuwe opportuniteiten en kansen is onze tweede natuur.

We geven je tips, gaan desgewenst met je mee naar belangrijke meetings en helpen je verder om de mogelijkheden van je onderneming ten volle te benutten. Altijd to the point, met oog voor duurzaamheid en discretie, en in het volste vertrouwen.

Oostboek team

Oostboek heeft ondertussen meer dan 30 jaar expertise in het vak. Wat startte als een familie van boekhouders, groeide uit tot een dynamisch kantoor met een doelgerichte aanpak, dat de filosofie van toen is trouw gebleven.

Ons enthousiast team van relatie- en dossierbeheerders is perfect op elkaar ingespeeld. Elk teamlid is een krak in zijn vak en gespecialiseerd in een bepaalde sector. Jij kan rekenen op één van die kraks als vast aanspreekpunt om altijd snel een antwoord te krijgen op jouw specifieke situatie.

Contacteer ons